DSpace Repository

AYÇİÇEK YAĞINA BALMUMU VE PİRİNÇ KEPEĞİ MUMU KATILMASI İLE ELDE EDİLEN OLEOJELLERİN KIZARTMA KARARLILIĞINA VE KIZARTILMIŞ PATATES CİPSİ KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ

Show simple item record

dc.contributor.author TAJER, Abdolhadi
dc.date.accessioned 2025-06-27T11:49:40Z
dc.date.available 2025-06-27T11:49:40Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://earsiv.atauni.edu.tr/xmlui/handle/123456789/1283
dc.publisher Atatürk Üniversitesi tr_TR
dc.subject BALMUMU tr_TR
dc.title AYÇİÇEK YAĞINA BALMUMU VE PİRİNÇ KEPEĞİ MUMU KATILMASI İLE ELDE EDİLEN OLEOJELLERİN KIZARTMA KARARLILIĞINA VE KIZARTILMIŞ PATATES CİPSİ KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ tr_TR
dc.type Thesis tr_TR


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account