DSpace Repository

A.niger’den SAFLAŞTIRILMIŞ NARİNGİNAZIN VE FARKLI PROBİYOTİK BAKTERİLERİN GREYFURT SUYUNUN BAZI ÖZELLİKLERİ VE ACILIK BİLEŞENLERİNDEN OLAN NARİNGİN ÜZERİNE ETKİSİ

Show simple item record

dc.contributor.author İMECE, Arzu
dc.date.accessioned 2025-06-29T13:41:08Z
dc.date.available 2025-06-29T13:41:08Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://earsiv.atauni.edu.tr/xmlui/handle/123456789/1329
dc.publisher Atatürk Üniversitesi tr_TR
dc.title A.niger’den SAFLAŞTIRILMIŞ NARİNGİNAZIN VE FARKLI PROBİYOTİK BAKTERİLERİN GREYFURT SUYUNUN BAZI ÖZELLİKLERİ VE ACILIK BİLEŞENLERİNDEN OLAN NARİNGİN ÜZERİNE ETKİSİ tr_TR
dc.type Thesis tr_TR


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account