DSpace Repository

SÜT SIĞIRCILIĞI İŞLETMELERİNDE KABA YEM BİTKİSİ ÜRETİM KARARLARINI ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ: ERZURUM, ERZİNCAN, BAYBURT VE KARS ÖRNEĞİ

Show simple item record

dc.contributor.author TAŞĞIN, Gökhan
dc.date.accessioned 2025-07-03T14:43:17Z
dc.date.available 2025-07-03T14:43:17Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://earsiv.atauni.edu.tr/xmlui/handle/123456789/1531
dc.publisher Atatürk Üniversitesi tr_TR
dc.title SÜT SIĞIRCILIĞI İŞLETMELERİNDE KABA YEM BİTKİSİ ÜRETİM KARARLARINI ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ: ERZURUM, ERZİNCAN, BAYBURT VE KARS ÖRNEĞİ tr_TR
dc.type Thesis tr_TR


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account