DSpace Repository

FARKLI ORANLARDA MEKANİK AYRILMIŞ PİLİÇ ETİ KULLANIMININ PİLİÇ SALAMIN UÇUCU BİLEŞİK PROFİLİ, YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU VE DİĞER BAZI ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ

Show simple item record

dc.contributor.author KOTAN YILMAZ, Gül
dc.date.accessioned 2025-07-03T14:45:58Z
dc.date.available 2025-07-03T14:45:58Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://earsiv.atauni.edu.tr/xmlui/handle/123456789/1533
dc.publisher Atatürk Üniversitesi tr_TR
dc.title FARKLI ORANLARDA MEKANİK AYRILMIŞ PİLİÇ ETİ KULLANIMININ PİLİÇ SALAMIN UÇUCU BİLEŞİK PROFİLİ, YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU VE DİĞER BAZI ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ tr_TR
dc.type Thesis tr_TR


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account