DSpace Repository

Erzurum şartlarında azot ve fosforlu gübreleme ile sulamanın bazı kışlık buğdayların tane verimi, ham protein oranı ve zeleny sedimantasyon test kıymetine etkileri üzerinde bir araştırma

Show simple item record

dc.contributor.author KÖYCÜ, Coşkun
dc.date.accessioned 2025-05-20T16:23:42Z
dc.date.available 2025-05-20T16:23:42Z
dc.date.issued 1974
dc.identifier.uri http://earsiv.atauni.edu.tr/xmlui/handle/123456789/324
dc.publisher Atatürk Üniversitesi tr_TR
dc.subject zeleny sedimantasyon tr_TR
dc.title Erzurum şartlarında azot ve fosforlu gübreleme ile sulamanın bazı kışlık buğdayların tane verimi, ham protein oranı ve zeleny sedimantasyon test kıymetine etkileri üzerinde bir araştırma tr_TR
dc.type Book tr_TR


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account