BAKIR OKSİT NANOPESTİSİTİNE MARUZ KALAN MISIR (Zea mays L.) FİDELERİNE UYGULANAN TAVUK TÜYÜ PROTEİN HİDROLİZATININ AZOT METABOLİZMASI, ANTİOKSİDAN SİSTEM VE ASAGSH DÖNGÜSÜ ÜZERİNE ETKİLERİNİN FİZYOLOJİK, BİYOKİMYASAL VE MOLEKÜLER ANALİZLERLE BELİRLENMESİ
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
BAKIR OKSİT NANOPESTİSİTİNE MARUZ KALAN MISIR (Zea mays L.) FİDELERİNE UYGULANAN TAVUK TÜYÜ PROTEİN HİDROLİZATININ AZOT METABOLİZMASI, ANTİOKSİDAN SİSTEM VE ASAGSH DÖNGÜSÜ ÜZERİNE ETKİLERİNİN FİZYOLOJİK, BİYOKİMYASAL VE MOLEKÜLER ANALİZLERLE BELİRLENMESİ