DSpace Repository

ET TIRAŞLAMA ATIKLARINDAN ENZİMATİK HİDROLİZ YÖNTEMİ İLE FARKLI PROSES KOŞULLARI ALTINDA ÜRETİLEN PROTEİN HİDROLİZATLARININ ÇEŞİTLİ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ VE GIDA TOKSİKANTLARI AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ

Show simple item record

dc.contributor.author EKİZ, Elif
dc.date.accessioned 2025-07-01T14:31:29Z
dc.date.available 2025-07-01T14:31:29Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri http://earsiv.atauni.edu.tr/xmlui/handle/123456789/1434
dc.title ET TIRAŞLAMA ATIKLARINDAN ENZİMATİK HİDROLİZ YÖNTEMİ İLE FARKLI PROSES KOŞULLARI ALTINDA ÜRETİLEN PROTEİN HİDROLİZATLARININ ÇEŞİTLİ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ VE GIDA TOKSİKANTLARI AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ tr_TR
dc.type Thesis tr_TR


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account