DSpace Repository
ET TIRAŞLAMA ATIKLARINDAN ENZİMATİK HİDROLİZ YÖNTEMİ İLE FARKLI PROSES KOŞULLARI ALTINDA ÜRETİLEN PROTEİN HİDROLİZATLARININ ÇEŞİTLİ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ VE GIDA TOKSİKANTLARI AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Login
DSpace Home
→
Atatürk Üniversitesi
→
Atatürk Üniversitesi Tezler
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ET TIRAŞLAMA ATIKLARINDAN ENZİMATİK HİDROLİZ YÖNTEMİ İLE FARKLI PROSES KOŞULLARI ALTINDA ÜRETİLEN PROTEİN HİDROLİZATLARININ ÇEŞİTLİ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ VE GIDA TOKSİKANTLARI AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
EKİZ, Elif
URI:
http://earsiv.atauni.edu.tr/xmlui/handle/123456789/1434
Date:
2024
Show full item record
Files in this item
Name:
Elif Ekiz_0235704.pdf
Size:
4.213Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Atatürk Üniversitesi Tezler
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register