DSpace Repository

PROBİYOTİK KÜLTÜR KULLANILARAK ÜRETİLEN KAŞAR PEYNİRİNİN OLGUNLAŞMA SÜRESİNCE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ İLE BİYOAKTİF PEPTİT AKTİVİTELERİNİN BELİRLENMESİ

Show simple item record

dc.contributor.author GÜRMERİÇ, Hüseyin Ender
dc.date.accessioned 2025-07-04T12:14:21Z
dc.date.available 2025-07-04T12:14:21Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://earsiv.atauni.edu.tr/xmlui/handle/123456789/1585
dc.publisher Atatürk Üniversitesi tr_TR
dc.title PROBİYOTİK KÜLTÜR KULLANILARAK ÜRETİLEN KAŞAR PEYNİRİNİN OLGUNLAŞMA SÜRESİNCE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ İLE BİYOAKTİF PEPTİT AKTİVİTELERİNİN BELİRLENMESİ tr_TR
dc.type Thesis tr_TR


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account