DSpace Repository

Dondurulmuş Laktikasit Kültürlerinin Aktiviteleri, Pastörize İnek Sütünden Peyaz Peynir Yapılışı ve Olgunluk Derecesinin Belirtilmesi Üzerinde Araştırmalar

Show simple item record

dc.contributor.author KURT, Ahmet
dc.date.accessioned 2025-05-13T15:00:37Z
dc.date.available 2025-05-13T15:00:37Z
dc.date.issued 1969
dc.identifier.uri http://earsiv.atauni.edu.tr/xmlui/handle/123456789/77
dc.publisher Atatürk Üniversitesi tr_TR
dc.subject Pastörize tr_TR
dc.title Dondurulmuş Laktikasit Kültürlerinin Aktiviteleri, Pastörize İnek Sütünden Peyaz Peynir Yapılışı ve Olgunluk Derecesinin Belirtilmesi Üzerinde Araştırmalar tr_TR
dc.type Book tr_TR


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account