DSpace Repository
Dondurulmuş Laktikasit Kültürlerinin Aktiviteleri, Pastörize İnek Sütünden Peyaz Peynir Yapılışı ve Olgunluk Derecesinin Belirtilmesi Üzerinde Araştırmalar
Login
DSpace Home
→
Atatürk Üniversitesi
→
Atatürk Üniversitesi Yayınları
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Dondurulmuş Laktikasit Kültürlerinin Aktiviteleri, Pastörize İnek Sütünden Peyaz Peynir Yapılışı ve Olgunluk Derecesinin Belirtilmesi Üzerinde Araştırmalar
KURT, Ahmet
URI:
http://earsiv.atauni.edu.tr/xmlui/handle/123456789/77
Date:
1969
Show full item record
Files in this item
Name:
69.pdf
Size:
303.2Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Atatürk Üniversitesi Yayınları
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register