DSpace Repository
PROBİYOTİK VE STARTER ÖZELLİKTEKİ YOĞURT BAKTERİLERİNİN İZOLASYONU VE SEÇİLEN SUŞLARLA ÜRETİLEN YOĞURTLARIN MİKROBİYOLOJİK, FİZİKOKİMYASAL VE TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Login
DSpace Home
→
Atatürk Üniversitesi
→
Atatürk Üniversitesi Tezler
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
PROBİYOTİK VE STARTER ÖZELLİKTEKİ YOĞURT BAKTERİLERİNİN İZOLASYONU VE SEÇİLEN SUŞLARLA ÜRETİLEN YOĞURTLARIN MİKROBİYOLOJİK, FİZİKOKİMYASAL VE TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
AKTAŞ, Haktan
URI:
http://earsiv.atauni.edu.tr/xmlui/handle/123456789/1546
Date:
2023
Show full item record
Files in this item
Name:
Haktan Aktaş_0232 ...
Size:
4.198Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Atatürk Üniversitesi Tezler
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register